Плащане и доставка

Уважаеми клиенти,

Ние от екипът на FunSmartToy се стремим да предаваме всички получени поръчки към куриерска фирма Speedy в рамките на 24 часа от тяхното получаване. 

Поръчките, направени през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден.


Напомняме, че всички недоставени пратки се съхраняват до 7 дни от датата на получаване, а всички отказани от получател пратки, ще бъдат върнати към подател по най-бързия начин.


Цени за доставка в България

При поръчка над 40 лв доставката е безплатна до офис на куриерска фирма Спиди, както и до точен адрес чрез Спиди.

Всички поръчки над 40 лв, направени в петък до точен адрес чрез куриерска фирма Спиди ще бъдат доставяни в понеделник, заради задължителната услугата "Точен час", която се заплаща допълнително по 3.60лв с ДДС. 

Ако клиента изрично желае поръчката му да бъде доставена в събота до точен адрес с куриерска фирма Спиди, ще трябва да заплати 3.60 лв с ДДС.

При поръчка под 40 лв. доставката с куриерска фирма до офис на Спиди е на цена, която автоматично бива изчислявана на база цена и тегло на поръчаните продукти.


Доставки извън България

Доставките на поръчки направени от държави различни от България се доставят през

  • сухопътната мрежа на Спиди /DPD/ за Европа
  • въздушен транспорт до страни като САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Нова Зенландия, Украйна и Русия, Турция и други.

Цената за доставка се калкулира на база тегло на пратката и конкретната дестинация на получателя.

Срокът за доставка зависи от графика и текущият обем от работа на куриерските компании.


По време на доставката

Ако установите, че даден продукт е дефектен, молим свържете се с нас на телефон: +359 878 190 079

Ако установите, че пратката Ви е с разкъсана опаковка и/или е повредена по време на транспорт, се свържете с нас и изисквайте от куриера да напише протокол за рекламация /всеки куриер е длъжен да носи такъв протокол/! Не приемайте пратката!

Плащане на поръчка

С наложен платеж - заплащате стойността на поръчката си, при получаването ѝ от куриера.

С дебитна или кредитна карта - заплащате стойността на продуктите, заедно с стойността за доставка спрямо метода и тарифата на куриерската компания.

При заплащане с карта:

  • Ще бъдете пренасочени към страницата за плащане на myPOS Виртуален ПОС терминал където въвеждате данните на вашата карта.
  • При успешна трансакция (получена авторизация), на екрана се визуализира, че транзакцията Ви е успешна.
  • Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). 
  • При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Данни за картата:

  • Ние от ФънСмартТой ООД като търговец нямаме достъп до данните на Вашата карта. Достъп до тази информация имат само от платежното решение myPOS Виртуален ПОС терминал
  • Данните, които ние от ФънСмартТой ООД събираме от клиентите са тези клиентски данни необходими за доставка. Те включват име, адрес, телефон и електронна поща за попълване на коректни данни за доставка или за връзка с клиента при необходимуст от уточняване на параметри по поръчката.

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява, чрез използване на криптиране на данните на клиента, токенизация на информацията и спазване изискванията на PCI DSS протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на myPOS Виртуален ПОС терминал.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки