Меню
Меню

За нас

Здравейте, уважаеми клиенти!

Благодарим Ви, че се интересувате от това кои сме ние!

Казвам се Христина и заедно с моят съпруг Александър сме собственици на малка семейна фирма, като нашата основна дейност е онлайн магазин FunSmartToy.com

През 2018 година станахме родители на нашето първо дете - Мартин (момченцето от клипа)

В търсене на най-добрите играчки за нашето дете, които да подпомагат неговото развитие, да са качествени и безопасни ние създадохме Fun Smart Toy - образователни дървени играчки и книжки .

Нашата мотивация, която ни подтиква да работим безспирно над идеята е, че ние вярваме в нея. Ние вярваме, че детското развитие и образование и вървят ръка за ръка с висококачествените играчки, които помагат на детето да учи чрез игра.

Всички играчки, които може да намерите във Fun Smart Toy са внимателно подбрани от нас и са направени с нетоксични бои и мастила и отhttps://youtu.be/_BZ5yycNjbkговарят на EN71* и ASTM** стандарти за играчки.

При нас може да намерите и бебешки бамбукови съдове за хранене със силиконова вендуза от нашата собствена марка Yum Yum Bamboo. Можехме да се насочим към всякакви видове материали - пластмасови или меламинови или каквито и да е било други, но ние знаем, че бамбукът е един от най-екологичните материали на Земята. Бамбукът е най-бързо растящата трева на планетата, при това изцяло естествена и органична алтернатива в борбата с пластмасовото замърсяване. Подобно на бамбука, силиконът е един от най-естествените природни материали за използване. Тъй като в България не се отглежда органичен бамбук за промишлени нужди след много проучване избрахме да работим с фабрика, разположена в район в който се отглежда органичен бамбук. Произведени в малък град във вътрешността на югоизточен Китай във фабрика с дългогодишен опит и изцяло специализирана в производството на бамбукови продукти и работеща с едни от най-големите марки в тази сфера.

Нашето приключение продължава, водено от желанието ни да Ви предложим най-добрият избор.

Но стига за нас, нека поговорим за вас ! Искате да сте сигурни, че играчките, които получавате, са образователни, функционални и  забавни. Вие правите съзнателен избор по отношение на образованието на децата си. Вярваме, че сте попаднали на правилното място! 

Ако имате въпроси, може свободно да се свържете с нас, за да ви помогнем с всичко което Ви интересува - било то да изберете правилния подарък за децата, доставката, различните предложения които имаме или всеки друг въпрос на който не успяхте да намерите отговор. 

Благодарим Ви за доверието!

​ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ (EN71)*

Всички продукти на Fun Smart Toy носят знака CE показващ, че те отговарят на стандарта за безопасност EN 71. Изискванията за безопасност на играчките EN71 са създадени през 1990 за всички играчки продавани в Европейския Съюз. Играчките, които са маркирани със знака CE също така не съдържат фталати.

МЕЖДУНАРОДНИ СТАНДАРТИ (ASTM)**

Официално известно като American Society for Testing and  Materials,  ASTM е познато като най-голямата организация за разработка на доброволни стандарти в света. Подразделението Потребителски Стоки на ASTM International е изградило разпознаваеми от индустрията изисквания за безопасност за играчки, предназначени за употреба за деца под 14 години. Нашите играчки изцяло покриват всички ASTM стандарти за безопасност.




Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки