Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят

Yum Yum Bamboo

Yum Yum Bamboo

Кои сме ние? Историята на Yum Yum Bamboo започна през 2018 г., с раждането на нашето малко момченце.   Като млади родители и дете захранено доста рано, започнахме да търсим здравословни рецепти и начини за сервиране на храна за детето си.   Тогава забелязах сериозна липса на българския пазар на трайни, практични и екологични съдове за деца и бебета.   Като родители прекарваме много време в намирането на най-добрите съставки за приготвяне на ястията на нашите деца, но какви опции за здравословно сервиране има? Търсейки отговор на горния въпрос, ние направихме списък от ясни критерии, на които трябва да отговаря перфектната детска посуда: изграждане на здрави, трайни, екологични и устойчиви материали, лесни за използване от деца, лесни за поддръжка от родители.   Освен това опитът, натрупан с нашия малък син, ни научи, че когато става въпрос за хранене, всичко се превръща в много мръсно приключение, така че системата за фиксиране на съдовете е от съществено значение. След като търсехме на българския пазар продукта от който се нуждаехме и не намерихме нещо близко до нашите изисквания, решихме да бъдем тези, които да задоволят тази нужда.   Така се роди марката Yum Yum Bamboo. Какво предлагаме? Целта на Yum Yum Bamboo е да предостави на родителите и децата практични и здравословни продукти, които са лесни за интегриране във всеки начин на живот, който насърчава развитието на децата, всички с грижа и опазване на околната среда. Колекцията ни включва купички и чинийки за бебета и малки деца, а се разработват и други нови и иновативни продукти.   Всички продукти са изработени от органичен бамбук и силикон от най-високо качество, перфектни са за ежедневна употреба и не вредят. Купичките и чинийките Yum Yum Bamboo разполагат с иновативен механизъм Airtight-Lock. Механизмът се състои от силиконова основа, която прилепва много силно към всяка твърда и равна повърхност. Чрез натискане върху повърхността основата и съдът остават фиксирани в положение, минимизирайки шансовете на съда да се преобърне. Резултатът е, че храненето се превръща в много по-удобно и по-малко разхвърляно и стресиращо преживяване за родителите. Чаените лъжички също са изработени от органичен бамбук, лесен за боравене, а върхът е от същия премиум силикон, така че децата ви да могат да се хранят безопасно и да си играят с тях, без да се страхуват да наранят венците или зъбите си. Защо бамбук? Подкрепяме намаляването на отпадъците и насърчаваме устойчиви материали. Бамбукът е естествен, органичен, биоразградим материал. За разлика от пластмасата, бамбукът не съдържа BPA, PVC, фталат или други вещества, които не са безопасни за деца. Ако изберете бамбук, помогнете на планетата. Бамбукът е антибактериален и противогъбичен.   В традиционната китайска медицина бамбукът се използва за лечение на инфекции. Бамбукът, наричан още „желязно дърво“, тежи много малко, но е изненадващо силен и издръжлив. Благодарим ти! Христина & Александър
Yum Yum Bamboo Изображение

Кои сме ние?

Историята на Yum Yum Bamboo започна през 2018 г., с раждането на нашето малко момченце. Като млади родители и дете захранено доста рано, започнахме да търсим здравословни рецепти и начини за сервиране на храна за детето си. Тогава забелязах сериозна липса на българския пазар на трайни, практични и екологични съдове за деца и бебета. Като родители прекарваме много време в намирането на най-добрите съставки за приготвяне на ястията на нашите деца, но какви опции за здравословно сервиране има?

Търсейки отговор на горния въпрос, ние направихме списък от ясни критерии, на които трябва да отговаря перфектната детска посуда: изграждане на здрави, трайни, екологични и устойчиви материали, лесни за използване от деца, лесни за поддръжка от родители. Освен това опитът, натрупан с нашия малък син, ни научи, че когато става въпрос за хранене, всичко се превръща в много мръсно приключение, така че системата за фиксиране на съдовете е от съществено значение.

След като търсехме на българския пазар продукта от който се нуждаехме и не намерихме нещо близко до нашите изисквания, решихме да бъдем тези, които да задоволят тази нужда. Така се роди марката Yum Yum Bamboo.

Какво предлагаме?

Целта на Yum Yum Bamboo е да предостави на родителите и децата практични и здравословни продукти, които са лесни за интегриране във всеки начин на живот, който насърчава развитието на децата, всички с грижа и опазване на околната среда.

Колекцията ни включва купички и чинийки за бебета и малки деца, а се разработват и други нови и иновативни продукти. Всички продукти са изработени от органичен бамбук и силикон от най-високо качество, перфектни са за ежедневна употреба и не вредят.

Купичките и чинийките Yum Yum Bamboo разполагат с иновативен механизъм Airtight-Lock. Механизмът се състои от силиконова основа, която прилепва много силно към всяка твърда и равна повърхност. Чрез натискане върху повърхността основата и съдът остават фиксирани в положение, минимизирайки шансовете на съда да се преобърне. Резултатът е, че храненето се превръща в много по-удобно и по-малко разхвърляно и стресиращо преживяване за родителите.

Чаените лъжички също са изработени от органичен бамбук, лесен за боравене, а върхът е от същия премиум силикон, така че децата ви да могат да се хранят безопасно и да си играят с тях, без да се страхуват да наранят венците или зъбите си.

Защо бамбук?

  • Подкрепяме намаляването на отпадъците и насърчаваме устойчиви материали.
  • Бамбукът е естествен, органичен, биоразградим материал.
  • За разлика от пластмасата, бамбукът не съдържа BPA, PVC, фталат или други вещества, които не са безопасни за деца.
  • Ако изберете бамбук, помогнете на планетата.
  • Бамбукът е антибактериален и противогъбичен. В традиционната китайска медицина бамбукът се използва за лечение на инфекции.
  • Бамбукът, наричан още „желязно дърво“, тежи много малко, но е изненадващо силен и издръжлив.

Благодарим ти!

Христина & Александър

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки